Om oss

MD:s Grävtjänst AB är ett lokalt förankrat företag i Ånge som utför allt inom markarbeten och entreprenadmaskinsarbeten. Vi arbetar med både privatpersoner företag, stora som små jobb. Vi har även egen verkstad där vi utför reparationer, byggnationer, svetsning av skopor mm. Vi har även försäljning och leverans av matjord och grus.

Om oss

Lokalt förankrat företag

Vi är ett lokalt företag med rötterna i Ånge.

Lång & gedigen erfarenhet

Verksamma sedan 2000.

Välutrustat företag

Vi är sexton anställda med en modern maskinpark.

MD:s Grävtjänst AB gör ert anläggningsarbete

MD:s Grävtjänst AB är en entreprenadfirma i Ånge Kommun och startade som enskild firma 2000. Maskinparken bestod då av en hjullastare och en grävmaskin, det var Marcus som jobbade i firman. Då låg jobben ute i landet så endast en liten del utfördes inom kommunen, under många år var det underentreprenör med hjullastare på krossen som var huvudsysselsättningen.

Runt 2010 börjar firman utökas med fler maskiner och ett antal anställda, firman börjar verka främst inom Ånge Kommun. Vid den här tiden består maskinparken av två hjullastare, en hjulgrävare och en bandgrävare, Marcus har nu två anställda. Firman har uppdrag åt kommun, landsting, privatpersoner och företag i kommunen. Jobben; grävarbeten, lastning, lossning, snöröjning mm, körs genom Sundfrakt.

 

2019 bildas så MD:s Grävtjänst AB och vi är numera ett entreprenad och transportföretag. Maskinparken består av 3 lastbilar, 4 hjullastare, 3 hjulgrävare, 6 bandgrävare och vi är ca 16 anställda. Vi verkar fortfarande främst inom Ånge Kommun men har även en del jobb i grannliggande kommuner och våra uppdragsgivare är allt från privatpersoner till statliga företag.

De flesta jobben körs fortfarande genom Sundfrakt men numera är vi också anslutna till Swerock. Vi arbetar aktivt för att ha en uppdaterad och modern maskinpark med personal som har de utbildningskrav som uppdragsgivare och lagstiftare ställer. Innan vi påbörjar ett projekt använder vi alltid Ledningskollen för att undvika avgrävning av kablar.

Bara det bästa

9

Stor maskinpark

9

Erfaren personal

9

Effektivt & prisvärt

verksamma år

Maskiner

Anställda

Nöjda kunder

Våra uppdrag

Under åren företaget varit verksamt har vi byggt upp en kundkrets bestående av Kommuner/Landsting och statliga bolag, privata företag, stora som små, och privatpersoner. Vi utför de mesta uppdragen inom entreprenad och transport och går alltid in på Ledningskollen innan ett projekt påbörjas för att undvika avgrävdakablar.Bland uppdragen vi har för entreprenadmaskinerna kan nämnas; dränering och anläggning av enskilda avlopp, brytning av skogsbilvägar, grävning fiber, dikning av vägar och flytt av mindre stugor snöröjning och sandning m.fl. 

Vi har även en liten bandgrävare för uthyrning. På transportsidan har vi uppdrag som skrapning/grusning av vägar, snöröjning/sandning, leverans av grus/matjord, bortforsling av schaktmassor. Vi utför även transporter av maskiner och gods samt hämtning/lämning av containers, vilka vi också har för uthyrning.

“Effektiva och väldigt kunniga”
Jakob Larsson – Kund

Kontakta oss

Genom att skicka ditt meddelande samtycker du till att MD:s Grävtjänst AB lagrar och använder din information i enlighet med GDPR för att kunna kontakta dig.

Våra tjänster

Gissjö 337, 840 12 FRÄNSTA, Sverige

070-376 90 92

Marcus Dahlberg

070-326 34 67

Susanne Eriksson

MD:s grävtjänst AB